Zelda: Breath of the Wild nye spill overskrive eksisterende lagrer

Anonim

The Legend of Zelda: Breath of the Wild tilbyr en Hyrulian lekeplass med tilsynelatende uendelige muligheter for leting. Men hvis du har gått tom for ting å gjøre - eller, si, din betydelige andre ønsker å starte sitt eget eventyr - vil du kanskje starte et nytt spill. De fleste Zelda-spill har tillatt deg å opprettholde flere samtidige lagre filer, så det ville være rimelig å tro at du kunne gjøre det samme her.

La dette være en advarsel og en offentlig tjeneste kunngjøring: Det er ikke tilfelle med Breath of the Wild, enten på Switch eller Wii U. Hvis du har begynt å spille spillet, og du velger "Nytt spill" fra hovedmenyen, du får se denne meldingen dukker opp:

Det er mulig å feilfortolke det notatet, så vi vil være eksplisitte for deg: Ved å starte et nytt spill i Breath of the Wild vil du slette alle dine gamle spillets lagringsfiler . (Spillet holder flere autosave, men du kan bare opprettholde ett manuell lagringsspill.)

Dette er ikke uvanlig atferd - det er spill på tvers av alle typer plattformer som begrenser deg til ett spill på gangen. Det er uklart om dette er hvordan bryteren håndterer alle spill på systemnivå, eller om det er spesifikt for Breath of the Wild; Vi har nådd ut til Nintendo for flere detaljer, og vi oppdaterer denne artikkelen med all informasjon vi mottar.

I slekt

Alle Nintendo-kontoene du trenger for din Switch

Dette forårsaker ikke bare problemer for folk som vil gi, si at deres barn er et Breath of the Wild-gjennomspill av seg selv. Nintendo har allerede annonsert at det vil legge til en "hard modus" til spillet med sin første utvidelse etter lanseringen, som er planlagt å bli utgitt denne sommeren. Det er ikke noe ord om hvorvidt du vil kunne slå på hardmodus i et nåværende gjennomspill, eller hvis du må begynne frisk. Men hvis sistnevnte er tilfelle, vil det ikke være noen måte å gjøre det mens du beholder din eksisterende lagringsfil ved siden av hardmodus-gjennombrudd - i hvert fall ikke på samme Nintendo-konto.

Heldigvis er det en løsning på dette problemet, og det er enkelt: Lag en ny brukerprofil. Både Wii U og Switch gjør det mulig for eiere å lage flere brukerprofiler på en konsoll (grensen er 12 på Wii U og åtte på bryteren). Profilene eksisterer bare på systemet, og du kan koble hver til sin egen Nintendo-konto hvis du vil besøke eShop og kjøpe spill som er knyttet til den brukeren. Vær oppmerksom på at alle brukerprofiler på en konsoll kan få tilgang til innhold som eies av noen av kontoene.

Det betyr at du bare kan opprette en ny brukerprofil på Switch eller Wii U hvis du vil starte et nytt spill Breath of the Wild. Og hvis du kjøper spillets ekspansjonspass, kan du spille ned det nedlastbare innholdet på alle brukerprofiler uten problemer. Når du starter opp Breath of the Wild på en bryter, vil konsollen be deg om å velge en brukerprofil. Det vil da laste inn riktig lagre spill, og du vil være god å gå.

For mer om The Legend of Zelda: Breath of the Wild, les vår anmeldelse.