Hva skjer på QuakeCon 2018

Anonim

Neste måned vil QuakeCon 2018 tilby fans av Bethesda og ID Software nye ser på kommende spill som Fallout 76 og DoomEternal, samt de vanlige esportene og BYOC konkurrerende multiplayer-konkurranser. I dag skisserte Bethesda en grov tidsplan for hva du kan forvente fra QuakeCon, hvorav mye du kan se, skje live på Twitch.

Mens QuakeCon 2018 løper 9.-12. August, skjer ikke hendelse til fredag ​​10. august. Bethesda lover oppdateringer på Quake Champions, Rage 2, The Elder Scrolls Online og Doom Eternal. Marty Stratton og Hugo Martin fra id vil være på plass for å vise spill fra Doom Eternal, oppfølgeren til 2016s Doom, for første gang.

QuakeCon keynote-adressen vil sparke klokken 11.00 CT (9.00 PT / 12.00 ET) 10. august og streame live på Bethesda's Twitch-kanal.

Neste dag vil Todd Howard og andre medlemmer av Bethesda Game Studios tilby en "dypere dykk inn i tegnsystemet og Perks kommer i Fallout76." Det vil bli fulgt av en Q & A med teamet for å ta opp noen fan-spørsmål. Fallout 76-panelet vil sparke klokka 11.00 CT (9.00 PT / 12.00 ET) den 11. august. Det vil også bli streamet på Twitch.

QuakeCon vil også være hjemme for flere dagers esports-turneringer for strategisk kortspill Elder Scrolls: Legends and arena shooter Quake Champions, samt tilleggspaneler for spill Doom Eternal, Rage2, Quake Champions og Prey. En mer detaljert panelplan er kommende, sa Bethesda.