2017 beste spill

The North American League of Legends Championship Series (NA LCS) har siden starten hatt en variabel skifer av lag. Det endrer seg i sommer, da Riot Games har begynt prosessen å konvertere til en franchise-modell. Bare et fast antall NA LCS-lag vil få muligheten til å bli permanente franchiser, som må kjøpes til en kostnad på 10 millioner dollar. Nøya

Les Mer

Da jeg var på college, tok jeg en Shakespeare-klasse som nesten brøt meg. Først følte jeg at jeg prøvde å lese en bolle med alfabetssuppe. Professorens forslag om å lese høyt hjalp meg ikke med å finne rim eller meter, og selv Cliff's Notes kunne ikke hjelpe meg guddommelig noen mening. Jeg var tapt og vurderte seriøst å droppe klassen når, av grunner jeg fortsatt ikke kan forklare, min utholdenhet betalte seg magisk. Når jeg le

Les Mer